Επιλογή Σελίδας

Ολική Αποκατάσταση Στόματος Με Εμφυτέυματα

Οδοντιατρικό Κέντρο Πανοράματος – Ξιμίνης Ευάγγελος DDS, MSc, Ph.D στη Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο :

2310 344.968

Διεύθυνση:

Αναλήψεως 3, 552 36 Πανόραμα

Ολική Αποκατάσταση Στόματος Με Εμφυτέυματα

Η συνολική απώλεια ή η κακή πρόγνωση των φυσικών δοντιών που έχουν μείνει στην στοματική κοιλότητα, μας οδηγεί πολλές φορές στην αναζήτηση προσθετικών αποκαταστάσεων με στήριξη & σύνδεση πάνω σ’ έναν αριθμό εμφυτευμάτων (από 2 ως 6 ανά γνάθο).

Περιστατικό 1 : Τοποθέτηση 6 εμφυτευμάτων στην κάτω γνάθο

Η ύπαρξη των εμφυτευμάτων (4άρων ως 6) σε μια γνάθο, δίνει την δυνατότητα στην προσθετική κατασκευή να ομοιάζει με μια γέφυρα πάνω σε φυσικά τροχισμένα δόντια. Η παρουσία των εμφυτευμάτων προσδίδει σταθερότητα στην κατασκευή αλλά και άνεση στον ασθενή, έχοντας μια κοχλιωμένη προσθετική αποκατάσταση, που του θυμίζει την δική του φυσική οδοντοφυΐα.

Περιστατικό 2 : Τοποθέτηση 6 εμφυτευμάτων στην άνω γνάθο για στήριξη ενιαίας επιεμφυτευματικής γέφυρας.

Ένα μικρότερος αριθμός εμφυτευμάτων (2 ως 4 εμφυτεύματα) θα μπορέσει να «κρατήσει» πολύ σταθερά μια κινητή προσθετική αποκατάσταση (ολική οδοντοστοιχία), δίνοντας στον ασθενή σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Η ολική οδοντοστοιχία θα έχει πολύ μικρότερες διαστάσεις, δίνοντας άνεση και καλύτερη επίγευση των τροφών στον ασθενή.

Περιστατικό 3 : Τοποθέτηση 2 εμφυτευμάτων στην κάτω γνάθο για συγκράτιση ολικής οδοντοστοιχίας.

Οι τοποθετήσεις των εμφυτευμάτων (βλέπε «Οδοντικά  Εμφυτεύματα») αλλά και οι επιεμφυτευματικές κατασκευές (βλέπε «Ψηφιακή Κοπή Προσθετικής Κατασκευής») γίνονται μέσα στο Οδοντιατρικό Κέντρο Πανόραμα, χωρίς να χρειαστεί ο ασθενής να παραπεμφθεί σε κανέναν άλλο χώρο, κλινικό ή εργαστηριακό. Η κλινική μας εμπειρία (άνω των 30 ετών) η υλικοτεχνική υποδομή της κλινικής μας (Αξονικός Τομογράφος, Ρομποτική Μηχανή Κοπής CAD/CAM, 3d εκτυπωτής, Ψηφιακός Σαρωτής Αποτύπωσης) τα software σχεδιασμών (simplant & exocad) όπως και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε δίνουν τα εχέγγυα μιας επιτυχημένης χειρουργικής τοποθέτησης εμφυτευμάτων αλλα και μιας αισθητικής και ποιοτικής  επιεμφυτευματικής αποκατάστασης.

Οι φωτογραφίες του χώρου, των συσκευών και των κλινικών περιστατικών της ιστοσελίδας μας ανήκουν στο
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
Χειρουργός Οδοντίατρος Dr Ξιμίνης Ευάγγελος

Αναλήψεως 3, Πανόραμα, 552 36, Θεσσαλονίκη

2310 344.968

info@odontiatriko-kentro.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα -΄Τρίτη – Πέμπτη :
09:00 – 21:00

Τετάρτη – Παρασκευή :
09:00 – 19:00

Σάββατο & Κυριακή: Κλειστά